top of page
WhatsApp Image 2023-10-24 at 20.15_edited.png

Als installateur van laadpalen werken we samen met Smappee

Laadpalen installeren bij je thuis of op kantoor is vandaag een HOT TOPIC. Maar nog belangrijker is het correct energiebeheer. 

Met het Smappee Infinity energiebeheersysteem krijg je inzichten op je energieverbruik. Bovendien kan je je zonnepanelen, water, gas,... toevoegen om een gedetailleerd beeld te krijgen van jouw energiestroom en maximaal te profiteren van de zelf opgewerkte energie. 

Al deze technologie, submeters,... komen samen in een Smappee App waar je precies kan zien hoeveel energie door welk toestel op een bepaald moment wordt verbruikt. Zo haal je de energievreters er van tussen. 

Investeren in zonnepanelen of thuisbatterijen
zonsondergang

Voor thuis

Rij je elektrisch of overweeg je de overstap? 

We helpen je aan veilig thuis laden zonder gesprongen zekeringen, slim energiebeheer tijdens het laden, je wagen tot 6 X goedkoper opladen, meer inzicht in je energieverbruik,... 

Ook voor je medewerk(st)ers

zonsopgang

Voor bedrijven

Met het juist energiebeheer van SMAPPEE zal je goedkoper laden.

 

Je krijgt een inzicht en controle over je verbruik, laadinkomsten,... . Dankzij load balancing beschermen we je gebouw tegen gesprongen zekeringen. 

De geavanceerde AI zorgt steeds voor de laagste tarieven op het net en hout rekening met de voorspelling van henieuwbare energie.  

hernieuwbare energie

Snelle laders

Een snellader met vermogen tot 200 kW, knap, elegant en compact design dat is de EV Ultra. 

Deze veilige en revolutionaire technologie zorgt voor inzicht,  controle en tot 10 X sneller laden. Hiermee ben je klaar voor de toekomst. 

Realisaties

Waarom voor CW-SOLAR Kiezen? 
Laadpalen

persoonlijk

We komen bij u langs. We werken een analyse en offerte op maat uit. 

We bespreken samen de opties. 

Persoonlijk contact is de basis om met ons samen te werken. 

Ook na installatie werken we administratief af van keuring tot registratie. 

thuisbatterijen

25 jaar

Meer dan 25 jaar ervaring in technieken, installatie, studie,... overheen alle facetten van energiebeheer.

Dat heeft zijn voordelen in efficiëntie, afwerking, kwaliteit, keuring en administratie. 
 

 

zonnepanelen

voordeel

Dankzij het maatwerk kan je er op rekenen dat wij voor jou rekenen. Je zal voordeel doen in je elektriciteitsafrekening maar ook in de meerwaarde van jouw onroerend goed.  

batterijen

KWALITEIT 

We werken enkel met kwalitatieve materialen en leveranciers die een ruime garantie voorzien. Zelf zijn we RECERT gecertificeerd. 
 Bovendien kan je bij ons terecht bij storingen, defecten, depannages,... . We blijven dus ook na installatie zorgen voor jullie investering. 

Vraag nu je offerte aan

We engageren ons om binnen de week na levering te plaatsen. 

List Title 

Wat is slim autoladen?

Slim autoladen betekent dat je intelligent kunt beheren hoe en wanneer je je EV oplaadt en welke energiebronnen daarbij worden gebruikt. Zo kun je op de beste manier laden, zowel wat betreft kosten als wat betreft de behoeften van de bestuurder, en tegelijkertijd je voertuig en pand beschermen.

Waarom heb ik een energiemonitoringsysteem nodig?

Een energiemonitoringsysteem helpt je om de voortdurend stijgende energiekosten te drukken en je eigen verbruik te optimaliseren door de geproduceerde hernieuwbare energie ten volle te benutten. Daarvoor heb je bruikbare realtime-inzichten nodig en moet je de energiestromen in je woning of bedrijf kunnen automatiseren. Toestellen moeten automatisch worden in- of uitgeschakeld wanneer de productie erg hoog of laag is en overschotten moeten worden opgeslagen voor later. Smappee maakt dit allemaal mogelijk en baant zo een weg naar een toekomst waarin gebouwen fungeren als gedecentraliseerde energiehubs met een maximum aan comfort.

Hoe mijn wagen zo goedkoop mogelijk opladen? 

Smappee helpt je om je elektrische voertuig (EV) thuis zo goedkoop mogelijk op te laden door gebruik te maken van variabele energietarieven. Dit omvat ook het optimaliseren van daluren en capaciteitstarieven 
om je auto kosteneffectiever dan ooit op te laden. Dankzij Smappee’s slimme gebruik van dynamische tarieven en dynamic load-balancing kunnen bestuurders van elektrische voertuigen tot wel 50% besparen op het thuis opladen van hun auto.

Komt de laadpaal in aanmerking voor belastingsverlaging?

Ja. Zowel particulieren als ondernemingen genieten van een voordeel. 

Wat is het verschil tussen een AC en DC laadpaal?

Er zijn twee soorten ‘brandstoffen’ die in elektrische auto’s kunnen worden gebruikt. Ze worden wisselstroom (AC) en gelijkstroom (DC) genoemd. De stroom die van het net komt is altijd AC. Batterijen, zoals die in uw EV, kunnen echter alleen stroom opslaan als gelijkstroom.

  • AC-opladen voor elektrische voertuigen
    Als het om elektrische voertuigen gaat, wordt de omvormer in de auto ingebouwd. Het wordt de “onboard-charger” genoemd, hoewel het echt een omvormer is. Het zet stroom om van wisselstroom naar gelijkstroom en slaat die vervolgens op in de accu van de auto.

  • DC-opladen voor elektrische voertuigen
    Het verschil tussen AC-laden en DC-laden is de locatie waar de AC-stroom wordt omgezet; binnen of buiten de auto. In tegenstelling tot AC-opladers, heeft een DC-oplader de omvormer in de oplader zelf. Dat betekent dat hij groter is en rechtstreeks stroom levert aan de accu van de auto en de ingebouwde lader niet nodig heeft om deze om te zetten.

bottom of page